Katlama ir lieliska iespēja aizstāt maizi. Piemēram, mājās ir ierobežota produktu izvēle, bet gribas kaut ko garšīgu.
Šis kārums ir kārtainās mīklas izstrādājums, kas izgatavots no neraudzētas mīklas, kas jūs apburs ar savu patīkamo garšu. Mēģiniet to pagatavot saskaņā ar šo recepti. Katlama ir viegli pagatavojama. Vai mēģināsi to pagatavot?
Kā jau nojauti, viena no galvenajām sastāvdaļām ir sīpoli. Sīpols piešķir mīklai izteiktu, bagātīgu un aromātisku garšu, kas var pievienot dziļumu šim ēdienam. Cepot sīpolu, tas izdala dabīgu saldumu, kas līdzsvaro sāļo vai pikanto ēdienu.
Cepšanas laikā sīpols izdala spēcīgu un patīkamu aromātu, kas padara mīklas izstrādājumus pievilcīgākus un uzlabo kopējo ēdiena pieredzi. Plus, sīpoli satur daudz ūdens, kas var palīdzēt mīklai palikt mitrai un mīkstai, it īpaši, ja tie tiek pievienoti svaigi. Tas palīdz novērst izstrādājumu pārlieku sausu struktūru.
VIDEO:
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Pagatavošana:
Ielejiet miltus siltā ūdenī un samaisiet, pievienojiet sāli. Ar rokām mīciet elastīgo mīklu.
Atstājiet siltā vietā zem dvieļa 10 minūtes. Sīpolu sagriež plānos pusgredzenos. Pievienojiet sīpolam sāli un samaisiet.
Izkausē sviestu. Apkaisa galdu ar miltiem. Mīklu izrullē loksnē. Vispirms sagrieziet bumbu 4 vienādās daļās.
Katru mīklas bumbiņu novieto zem dvieļa un atstāj uz galda. Pa vienai izrullējiet plānās kārtās.
Tālāk seko svarīgākais solis!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Šajā Latvijas pilsētā par mājas numura nepareizu izvietojumu var tikt piemērots sods
- Es devos atvaļinājumā ar 56 gadus vecu vīrieti, bet jau trešajā dienā aizlidoju mājās — pēc tam, kad atklāju, ko viņš slēpa čemodānā
- Tagad vēlas vēl dārgāku! Gandrīz par 40 000 eiro bijusī Kristapa Porziņģa draudzene Laura Vizla tirgo basketbolista dāvanu (+ VIDEO)
- Daļā Latvijas 13. novembrī pārspēti siltuma rekordi: meteorologs Bricis brīdina, ka rītdien laika apstākļi strauji mainīsies
- Kad ir vislabākais laiks, lai stādītu kokus dārzā: agronomi snieguši skaidru atbildi
- Kāpēc sievietes agrāk nēsāja vienu garu bizi un ko nozīmēja vaļīgi mati









